کد خبر : 208684
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 - 20:07

اجرای طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در پنج منطقه لرستان

اجرای طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در پنج منطقه لرستان

همایون عمودی‌زاده در گفت‌وگو با ایلنای لرستان با بیان اینکه طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در برخی از شهرهای استان به اجرا در آمده است، بیان کرد: تاکنون پنج محله کم برخوردار شامل بوعلی کوهدشت، کوی امید الیگودرز، اسدآبادی، کرگانه و پشت بازار خرم‌آباد در لرستان شناسایی شده است. وی با بیان اینکه

اجرای طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در پنج منطقه لرستان

همایون عمودی‌زاده در گفت‌وگو با ایلنای لرستان با بیان اینکه طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در برخی از شهرهای استان به اجرا در آمده است، بیان کرد: تاکنون پنج محله کم برخوردار شامل بوعلی کوهدشت، کوی امید الیگودرز، اسدآبادی، کرگانه و پشت بازار خرم‌آباد در لرستان شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه در این پنج منطقه خانه بهزیست ایجاد شده، ادامه داد: تفاهم‌نامه آن نیز با وزارت کشور بین سازمان بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، کمیته امداد و هلال احمر بسته شده که به عنوان متولیان کار در منطقه ۲۰۲۰ هستند.

این مسئول اضافه کرد: در این مناطق باید خانه بهزیست توسط بهزیستی، خانه هلال توسط هلال احمر، خانه امداد توسط کمیته امداد و خانه احسان توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در محله ایجاد شود.

عمودی‌زاده تصریح کرد: ما در این پنج منطقه کار را انجام داده و براساس شیوه‌نامه باید منطقه را پهنه‌بندی کرده و شهرداران را انتخاب کنیم که مشخص شده‌اند و مرحله بعدی بانویارها هستند، یعنی خانم‌های معتمد و کسانی که با استعداد هستند را شناسایی و انتخاب کردیم و حتی مردم این پنج محله را نیز به صورت تک به تک و پلاک به پلاک با پیمایش تمام مشخصات خانواده‌ها را گرفتیم.

مدیرکل بهزیستی لرستان افزود: وضعیت اقتصادی، مسکن، مستأجر بودن، نیازها، آموزش‌ها و نیازهای اولیه مرد این مناطق را شناسایی کردیم و تا الان نیز خدمات خوبی توسط سازمان بهزیستی به آنها داده شده است.

وی بیان کرد: این خدمات شامل مددکاری، درمانی، توانبخشی، آموزش‌های لازم، توزیع بسته‌های معیشتی، پیگیری نیازها و … است.

عمودی‌زاده با اشاره به این‌که استارت کار را زده و نسبت به برنامه جلو هستیم، تصریح کرد: طبق شیوه‌نامه تمام دستگاه‌های اجرایی موظف هستند همکاری لازم را با این ستاد داشته باشند.

وی بیان کرد: به همین دلیل از آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و چندین دستگاه اجرایی دیگر دعوت کردیم. به خاطر اینکه اوقات فراغت دانش‌آموزان را در پیش داریم و برای جلوگیری از ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی که ممکن است کودکان، نوجوانان و جوانان ما در پیش داشته باشند باید برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم اوقات فراغت غنی سرشار از برنامه‌های متعدد برای آن‌ها داشته باشیم.

مدیرکل بهزیستی لرستان افزود: مصوب کردیم در پایان کار حتماً کتابی در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، خدماتی، اقتصادی، عمرانی و خدمات دستگاه‌ها آماده کنیم که هم نقش دستگاه‌ها مشخص شده باشد و هم توانسته باشیم توسط استاندار به عنوان یک کار نو به وزارت کشور ارسال کنیم.

وی با اشاره به زمینه همکاری سایر دستگاه‌ها در راستای اجرای این طرح، گفت: رویکرد عدالت محور برای رفع تبعیض‌ها، شناسایی و بسیج ظرفیت‌های مردمی و دستگاه‌های دولتی، برگزاری دوره‌های آموزشی و فرهنگی به منظور غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان از جمله اهداف این طرح است.

انتهای پیام/منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

طریقه نوشتن رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح