اجرای طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در پنج منطقه لرستان
همایون عمودیزاده در گفتوگو با ایلنای لرستان با بیان اینکه طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در برخی از شهرهای استان به اجرا در آمده است، بیان کرد: تاکنون پنج محله کم برخوردار شامل بوعلی کوهدشت، کوی امید الیگودرز، اسدآبادی، کرگانه و پشت بازار خرمآباد در لرستان شناسایی شده است. وی با بیان اینکه
همایون عمودیزاده در گفتوگو با ایلنای لرستان با بیان اینکه طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور ۲۰۲۰ در برخی از شهرهای استان به اجرا در آمده است، بیان کرد: تاکنون پنج محله کم برخوردار شامل بوعلی کوهدشت، کوی امید الیگودرز، اسدآبادی، کرگانه و پشت بازار خرمآباد در لرستان شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه در این پنج منطقه خانه بهزیست ایجاد شده، ادامه داد: تفاهمنامه آن نیز با وزارت کشور بین سازمان بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، کمیته امداد و هلال احمر بسته شده که به عنوان متولیان کار در منطقه ۲۰۲۰ هستند.
این مسئول اضافه کرد: در این مناطق باید خانه بهزیست توسط بهزیستی، خانه هلال توسط هلال احمر، خانه امداد توسط کمیته امداد و خانه احسان توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در محله ایجاد شود.
عمودیزاده تصریح کرد: ما در این پنج منطقه کار را انجام داده و براساس شیوهنامه باید منطقه را پهنهبندی کرده و شهرداران را انتخاب کنیم که مشخص شدهاند و مرحله بعدی بانویارها هستند، یعنی خانمهای معتمد و کسانی که با استعداد هستند را شناسایی و انتخاب کردیم و حتی مردم این پنج محله را نیز به صورت تک به تک و پلاک به پلاک با پیمایش تمام مشخصات خانوادهها را گرفتیم.
مدیرکل بهزیستی لرستان افزود: وضعیت اقتصادی، مسکن، مستأجر بودن، نیازها، آموزشها و نیازهای اولیه مرد این مناطق را شناسایی کردیم و تا الان نیز خدمات خوبی توسط سازمان بهزیستی به آنها داده شده است.
وی بیان کرد: این خدمات شامل مددکاری، درمانی، توانبخشی، آموزشهای لازم، توزیع بستههای معیشتی، پیگیری نیازها و … است.
عمودیزاده با اشاره به اینکه استارت کار را زده و نسبت به برنامه جلو هستیم، تصریح کرد: طبق شیوهنامه تمام دستگاههای اجرایی موظف هستند همکاری لازم را با این ستاد داشته باشند.
وی بیان کرد: به همین دلیل از آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، فنی و حرفهای، ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و چندین دستگاه اجرایی دیگر دعوت کردیم. به خاطر اینکه اوقات فراغت دانشآموزان را در پیش داریم و برای جلوگیری از ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی که ممکن است کودکان، نوجوانان و جوانان ما در پیش داشته باشند باید برنامهریزی کنیم تا بتوانیم اوقات فراغت غنی سرشار از برنامههای متعدد برای آنها داشته باشیم.
مدیرکل بهزیستی لرستان افزود: مصوب کردیم در پایان کار حتماً کتابی در زمینههای فرهنگی، اجتماعی، خدماتی، اقتصادی، عمرانی و خدمات دستگاهها آماده کنیم که هم نقش دستگاهها مشخص شده باشد و هم توانسته باشیم توسط استاندار به عنوان یک کار نو به وزارت کشور ارسال کنیم.
وی با اشاره به زمینه همکاری سایر دستگاهها در راستای اجرای این طرح، گفت: رویکرد عدالت محور برای رفع تبعیضها، شناسایی و بسیج ظرفیتهای مردمی و دستگاههای دولتی، برگزاری دورههای آموزشی و فرهنگی به منظور غنیسازی اوقات فراغت جوانان از جمله اهداف این طرح است.
انتهای پیام/منبع:ایلنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰